Bară de Susținere Reglabilă pentru Pat

Prețul inițial a fost: 1,749.98 lei.Prețul curent este: 874.97 lei.

169 cumpărate în ultima lună

Reduceri!

Bară de Susținere Reglabilă pentru Pat

Prețul inițial a fost: 1,749.98 lei.Prețul curent este: 874.97 lei.

189 cumpărate în ultima lună

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Ridică-te mai ușor cu sprijin suplimentar

Bara de susținere Ortorex este o schimbare de joc pentru cei care au nevoie. Aceasta simplifică în mod semnificativ urcarea și coborârea din pat. Bara se reglează fără efort și are instrucțiuni clare cu privire la modul de instalare. Este excelentă pentru persoanele în vârstă sau pentru cei care se recuperează după o intervenție chirurgicală.

Durabilă
Fabricată din materiale foarte rezistente, bara noastră de susținere asigură o utilizare pe termen lung. Poate suporta o greutate substanțială fără a se deteriora. Cu siguranță va rezista testului timpului.
Ușor de instalat
Urmați instrucțiunile simple pentru o instalare rapidă. Nu veți avea nevoie de unelte speciale, ceea ce face asamblarea lipsită de complicații.
Reglabilă
Această bară de pat poate fi ușor reglată pentru a se potrivi înălțimii utilizatorilor.
Design cu două bare

Bara noastră de susținere oferă sprijin și echilibru excelent. Datorită designului său unic, utilizatorii se pot ridica sau întinde cu o încredere sporită.

Geantă de depozitare

Bara de pat Ortorex vine cu o pungă pentru obiecte personale. Acest lucru permite utilizatorilor să păstreze lucrurile necesare la îndemână.

Suprafață antiderapantă

Mâinile dvs. nu vor aluneca atunci când vă țineți de bară. Acest lucru va reduce semnificativ riscul de accidente. Bara noastră de pat este sigură și confortabilă.

4.90
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 22 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. S****e (cumpărător verificat)

    România

    Instalarea a fost o briză și a fost foarte robustă. Îmi place siguranța suplimentară atunci când mă urc și mă dau jos din pat. Buzunarul de depozitare este foarte convenabil pentru ochelarii mei și telecomanda. Achiziție excelentă!

  2. P***a (cumpărător verificat)

    România

    Aceste șine sunt bine făcute, rezistente, materiale de calibru greu și ușor de asamblat. Șina inferioară alunecă sub saltea pentru a o împiedica să se miște. Este reglabil la înălțimea patului și are mânere frumos căptușite. Articol bun pentru a ajuta la intrarea/ieșirea din pat.

  3. T***y (cumpărător verificat)

    România

    Această bară de pat a fost ușor de asamblat. Barele au căptușeală moale în cazul în care în cazul în care unul ar apuca șina. Funcționează bine și este foarte robust și fabricat din materiale de calitate. L-aș recomanda și altora.

  4. M****e (cumpărător verificat)

    România

    Această bară de pat este foarte robustă și solidă. Îmi place că înălțimea este reglabilă, făcându-l mai utilizabil pe saltele mai groase. De asemenea, îmi place că are două bare de prindere. Îmi sunt utile atunci când mă așez sau mă întind. În general, sunt foarte mulțumit de balustradă.

  5. T***s (cumpărător verificat)

    România

    Această bară de pat nu este foarte largă, dar l-a împiedicat pe soțul meu să cadă din pat și, de asemenea, îi oferă ceva de care să se agațe pentru a se trage peste sau pentru a ajuta la ridicarea în picioare. De asemenea, are un sac de depozitare care este convenabil. Mulțumesc.

  6. M***l (cumpărător verificat)

    România

    Am cumpărat această bară de pat pentru a o înlocui pe cea mai veche a mamei mele. Îi place că are o a doua bară de prindere care o face mai ușoară pentru ea. A fost ușor de instalat și oferă un suport excelent. Construcția este robustă. Recomandat!

  7. O****r (cumpărător verificat)

    România

    Această bară de susținere pentru pat este foarte utilă pentru mama mea în vârstă. Oferă un suport bun, iar înălțimea reglabilă este la îndemână. Mi-aș fi dorit ca instrucțiunile de instalare să fie mai clare. Cu toate acestea, buzunarul cu plasă este o atingere plăcută. Este totuși o achiziție bună.

  8. A****n (cumpărător verificat)

    România

    Această bară de pat este exact ceea ce aveam nevoie pentru recuperarea mea post-operatorie. Soțul meu a instalat-o în 5 minute. Este puternică și fiabilă. Îmi oferă sprijinul de care am nevoie pentru a mă mișca în și din pat. Buzunarul cu plasă este un plus util pentru păstrarea obiectelor mici aproape. Este grozav!

  9. K***h (cumpărător verificat)

    România

    Aceasta este o bară de pat excelentă. Este ușor de asamblat și instalat. Tatăl meu își poate pune greutatea pe el pentru a se trage în și din pat fără probleme. Metalul este gros și robust, cu sudură bună și căptușeală din spumă de calitate excelentă acolo unde este cel mai necesar.

  10. N****i (cumpărător verificat)

    România

    Am primit acest asistent de bară de pat pentru tatăl meu. Este foarte robust și îi oferă suportul necesar. Funcția de înălțime reglabilă este excelentă. Husa este utilă pentru telefonul și ochelarii lui. Este un produs excelent și l-aș recomanda și altora.