8 Plasturi pentru Ameliorarea Durerii

Prețul inițial a fost: 104.98 lei.Prețul curent este: 69.97 lei.

Reduceri!

8 Plasturi pentru Ameliorarea Durerii

Prețul inițial a fost: 104.98 lei.Prețul curent este: 69.97 lei.

Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Ușurează durerea în câteva secunde

Plasturii pe bază de plante Ortorex vă vor ajuta să depășiți disconfortul fizic și să vă îmbunătățiți starea de bine. Procesul lor ușor de aplicare le face eficiente, convenabile și foarte apreciate de utilizatori.

Eliberarea tensiunii

Plasturii noștri pătrund adânc în mușchi, făcându-i mai relaxați și mai puțin dureroși. Sunt perfecte pentru utilizare după un antrenament intens.

Stimularea vindecării

Efectul de încălzire al plasturelui îmbunătățește fluxul sanguin în zona afectată. Acest lucru duce la o recuperare mai rapidă și la reducerea inflamației.

Efect de amorțire

Aceste plasturi acționează rapid, ușurând disconfortul în câteva minute. Ele oferă o soluție rapidă pentru durerile bruște.

4.79
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. E***a (cumpărător verificat)

    România

    Colegul meu mi-a recomandat aceste plasturi și îmi doresc să le fi găsit mai devreme! Ele sunt un salvator de viață atunci când migrenele mele lovesc. Categoric stocarea pe acestea.

  2. S***a (cumpărător verificat)

    România

    Surprins de cât de eficiente sunt aceste plasturi. Ele reușesc să calmeze durerile și rigiditatea în mușchii gâtului meu. Nu le pot recomanda îndeajuns!

  3. H***y (cumpărător verificat)

    România

    Sufăr de o durere în umăr de ceva timp, acest plasture a fost de mare ajutor. Ameliorează durerea în 15 minute. Disconfort minim și ușurare maximă. Vă mulțumim!

  4. L*****e (cumpărător verificat)

    România

    Ușor de aplicat, aderența este, de asemenea, destul de puternică. Este uimitor cât de repede își fac efectul și ameliorează durerea. Nu mă voi mai întoarce niciodată la analgezicele tradiționale!

  5. M***l (cumpărător verificat)

    România

    Aceste plasturi sunt super ușor de folosit. Este nevoie de un pic mai mult timp pentru a-și atinge potențialul complet de ameliorare a durerii, dar, de asemenea, pare să dureze mai mult decât alte plasturi pe care le-am folosit.

  6. W**l (cumpărător verificat)

    România

    Plasturii sunt grozavi pentru ameliorarea durerii. Există 8 plasturi în pachet, valoare frumoasă. Le puteți lua peste tot. Va cumpăra cu siguranță din nou.

  7. L****s (cumpărător verificat)

    România

    Acestea funcționează! Sunt de fapt impresionat, deoarece acestea sunt primele mele plasturi pentru ameliorarea durerii. Ei au un efect de lungă durată, de asemenea!

  8. T****l (cumpărător verificat)

    România

    Aceste plasturi chiar funcționează, rămân pe timp de ore. Le puteți simți cum funcționează la 12 ore după ce le-ați aplicat. Doar asigurați-vă că le îndepărtați cu 1 oră înainte de a face un duș sau va arde

  9. A***y (cumpărător verificat)

    România

    Absolut iubesc acest produs. Aceste plasturi de durere sunt super la îndemână și portabile, perfecte pentru o ușurare în mișcare.

  10. P****e (cumpărător verificat)

    România

    Am luat aceste plasturi pentru mama mea care se luptă cu artrita. Ea spune că o ajută cu adevărat cu durerea și rigiditatea ei. Un produs excelent care se ridică la promisiunea sa.