Papuci De Casă Ortorex™ Cu Fund De Masaj

Prețul inițial a fost: 225.00 lei.Prețul curent este: 149.99 lei.

Reduceri!

Papuci De Casă Ortorex™ Cu Fund De Masaj

Prețul inițial a fost: 225.00 lei.Prețul curent este: 149.99 lei.

Nu uitați să verificați dimensiunea în pagina noastrăDimensiune Diagramă
Transport gratuit pentru toate comenzile

Descriere

Relaxează-te la fiecare pas

Papucii Ortorex vă vor alina picioarele obosite în câteva minute. Designul lor inovator transformă o plimbare obișnuită într-o experiență relaxantă. Puneți-i și stresul zilei se va topi!

Flexibil
Acești papuci vă vor urmări fiecare pas, oferindu-vă un confort superior. Se îndoaie și se răsucesc cu ușurință, asigurând o mișcare nerestricționată.
Durabili
Confecționați din materiale rezistente, papucii Ortorex pot rezista la uzura zilnică. Aceștia vor rămâne în stare bună de-a lungul timpului.
Ușor
Vă veți simți ca și cum ați merge pe aer în papucii noștri. Construcția lor ușoară previne oboseala piciorului, permițându-vă să îi purtați pentru perioade îndelungate.
Masaj pentru picioare

Acești papuci sunt concepuți cu o bază texturată pentru a vă stimula mușchii picioarelor. Aceștia ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la ameliorarea stresului. Bucurați-vă de beneficiile terapeutice și experimentați relaxarea ca niciodată!

Absorbția șocurilor

Papucii de casă Ortorex oferă un efect de amortizare, reducând presiunea asupra picioarelor.

Talpă antiderapantă

Toboganele noastre de masaj promovează o siguranță sporită, deoarece talpa lor exterioară minimizează riscul de cădere. Scări, gresie sau podele din lemn - puteți merge cu încredere pe orice suprafață.

Ghid de mărimi
  • Pentru a vă măsura picioarele pentru pantofi:
  • 1. Stați în picioarele goale, cu călcâiul lipit de perete.
  • 2. Așezați o riglă pe podea paralel cu piciorul dumneavoastră, cu capătul riglei lipit de perete.
  • 3. Găsiți lungimea de la perete până la capătul celui mai lung deget de la picior.
SizeUSUKEUFoot length
cminch
36-375.5437239.06
38-396.5538249.44
40-4186.540259.84
42-4397.541.52610.23
44-45108.542.52710.63
4.75
95%
dintre respondenți ar recomanda acest lucru unui prieten

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. B****y (cumpărător verificat)

    România

    Am picioare largi cu monturi și lucrez pe picioare. Când mă întorc acasă de la serviciu, prefer să trec la acești papuci de accupresiune decât la papucii plat obișnuiți. Sunt flexibili, stabili și foarte relaxanți. I-aș recomanda cu căldură tuturor.

  2. M****e (cumpărător verificat)

    România

    Mă bucur cu adevărat de acești papuci și îi port ca pantofi de casă în interior. Singura mea plângere este că talpa adună murdăria ca un magnet. Dar sunt ușor de spălat și de agățat la uscat. Încă merită banii.

  3. L*a (cumpărător verificat)

    România

    Am luat acești papuci pentru bunicul meu care are artrită. Bucuria de pe fața lui atunci când îi alunecă pe ei este neprețuită. Caracteristica de masaj este perfectă pentru picioarele lui dureroase. Este o achiziție fantastică!

  4. J**n (cumpărător verificat)

    România

    Nu-mi vine să cred că am trăit atât de mult timp fără aceștia! Acești papuci sunt foarte confortabili. Nu pot să mă întorc la utilizarea papucilor obișnuiți după ce am tălpile mele masate la fiecare pas. 10/10!

  5. E****n (cumpărător verificat)

    România

    Papuci grozavi. Moale și ușoare, dar ușor de purtat. Oferă un oarecare efect de masaj, dar nu prea mult încât să doară. Adevărat la mărime.

  6. T****r (cumpărător verificat)

    România

    Îmi plac foarte mult acești papuci. Nuclee de cauciuc se simt minunat pe tălpi în timp ce mergeți sau stați în picioare. Este ușor să mergi în ei, deoarece nu sunt prea fragili pentru a provoca pași greșiți. Foarte confortabil, mulțumesc!

  7. S**e (cumpărător verificat)

    România

    Am achiziționat acești papuci de masaj din curiozitate și a fost o alegere excelentă. Partea inferioară de masaj este ca un mini spa pentru picioare. Papuci absolut grozavi! Recomandat.

  8. A****y (cumpărător verificat)

    România

    Acești papuci sunt ca un rai pentru picioarele mele stresate. Sunt confortabili, iar funcția de masaj este eficientă în ameliorarea tensiunii din picioare. Purtarea lor în jurul casei a fost benefică după zile lungi la serviciu. Foarte recomandat!

  9. J***s (cumpărător verificat)

    România

    Am cumpărat aceștia din impuls și s-a dovedit a fi cea mai bună achiziție impulsivă! Îmi place cum funcția de masaj oferă un efect reconfortant picioarelor mele în timp ce merg. O invenție grozavă!

  10. S***a (cumpărător verificat)

    România

    Acești papuci de masaj sunt foarte drăguți și îi port în fiecare zi. La început, se simțeau tari pe picioare și puteam să-i port doar cu șosete, dar pe măsură ce trece timpul, devine mai moale și mai confortabil.